Bellator 182 What to Watch: Andrey Koreshkov vs. Chidi Njokuani

Bekijk hier de Bellator 182 What to Watch: Andrey Koreshkov vs. Chidi Njokuani.

De voormalig welterweight kampioen Koreshkov stapt voor de eerste maal weer de Bellator kooi in nadat hij zijn titel verloor aan Douglas Lima tijdens Bellator 164. Daarvoor had de Rus maar liefst zes achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam gezet waaronder kampioen Douglas Lime.

Chidi “Chidi Ban Bang” Njokuani heeft zijn eigen indrukwekkende win-streak opgebouwd met maar liefst zeven achtereenvolgende winstpartijen. Zijn laatste partij was tegen veteraan Melvin Guillard tijdens Bellator 171 waarin hij een decision winst wist te boeken. Beide mannen willen weer richting die titel maar staan in elkaars weg.

Comments

comments

Categories
BellatorMMA NieuwsVideos

RELATED BY