Als het aan Dana White ligt krijgt Daniel Cormier zijn titel gewoon terug

Kort nadat het nieuws uitkwam dat light-heavyweight kampioen Jon Jones weer positief testte op verboden middelen door USADA gaf Dana White een korte persconferentie tijdens Dana White’s Tuesday Contender series.

Heel de wereld heeft geschrokken gereageerd op het nieuws en volgens Dana White heeft hij nog niet gesproken met Jon Jones sinds het UFC 200 debacle. Volgens de UFC president was de organisatie bezig om een superfight op te zetten  tussen Jon Jones en heavyweight kampioen Stipe Miocic, maar dat sprookje gaat dus niet meer door. Dana White liet weten dat als het USADA onderzoek gereed is en het nog steeds een overtreding is dat Jon Jones wéér gestript zal worden van zijn titel en dat Daniel Cormier weer als kampioen door het leven kan gaan.

Daniel Cormier reageerde ook verslagen op het nieuws en heeft laten weten dat hij erg teleurgesteld is, maar zijn mening nog voor hem houdt todat het onderzoek is voldaan.

“It’s hard to find words to describe how I’m feeling right now. I’m disappointed to hear the news. It’s very emotional. We as athletes are entitled to due process, and I will refrain from saying much more until I know exactly what happened. In my mind, on July 29, I competed and I lost. I thought Jon Jones was the better man that day. I don’t know what to think anymore. I can’t believe we are going through all of this again. We will see what happens next.Thank you to all my fans who have supported me during this dark time. I love you all very much.”

Houd de pagina in de gaten voor meer nieuws over Jon Jones en zijn situatie.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsPPVUFCUFC

RELATED BY