Bellator keert terug naar Israël met een featherweight titelgevecht en het Bellator MMA debuut van Denise Kielholtz

De Bellator kooi strijkt weer neer in de Menora Mivtachim Arena in Tel Aviv, Israël op 16 november. Het zal de tweede keer zijn dat de organisatie een bezoek doet aan Tel Aviv en ditmaal staat er een featherweight titel op het spel.

De Braziliaanse Patricio “Pitbull” Freire (26-4) zal zijn titel voor het eerst gaan verdedigen tegenover een oude bekende in de Duitse Daniel Weichel. De jongere broer van Patricky “Pitbull” Freire is voor de tweede maal kampioen in de divisie en hoopt de titel deze keer langer vast te houden. In zijn vorige uiting tegen Weichel wist “Pitbull” de partij in de tweede ronde te beslissen met een KO tijdens Bellator 138.

Daniel Weichel (39-9) heeft sinds zijn eerste ontmoeting met Freire een indrukwekkende win-streak opgebouwd van vier partijen over top atleten in de Bellator featherweight divisie. Zo heeft hij Georgi “Insane” Karakhanyan, Emmanuel Sanchez, Brian Moore en John Teixeira da Conceicao weten te verslaan vanaf december 2015. De Bellator season 10 tournament featherweight winnaar zoekt nu naar zijn vijfde achtereenvolgende overwinning en daarbij horend de Bellator featherweight titel.

Bellator Kickboxing flyweight kampioene Denise Kielholtz zal tijdens dit evenement haar Bellator MMA debuut gaan maken, maar haar tegenstander is nog niet bekend gemaakt. Na een paar mooie winsten in de Bellator kickboxing ring waaronder de titel is het nu tijd om de ring te verruilen voor kooi.

John Salter (14-3) en Anatoly Tokov (25-2) zullen het ook gaan uitvechten in de kooi, maar het is nog niet duidelijk waar ze op de kaart zullen staan. Houd de pagina in de gaten voor meer nieuws over Bellator 188.

Comments

comments

Categories
BellatorDutch NewsMMA Nieuws

RELATED BY