Apr 15, 2017; Kansas City, MO, USA; Tom Duquesnoy (Blues Gloves) reacts to victory against Patrick Williams (Red Gloves) during UFC Fight Night at the Sprint Center. Mandatory Credit: Ron Chenoy-USA TODAY Sports

Tom “Fire Kid” Duquesnoy vs. Cody Stamann toegevoegd aan UFC 216

De Franse “Fire Kid” liet via social media weten dat hij tijdens UFC 216 voor de tweede keer zijn kunsten kan gaan laten zien. Hij zal tegenover de Amerikaanse Cody Stamann staan en die eveneens voor de tweede keer zijn opwachting maakt voor de organisatie.

De “Fire Kid” heeft in april zijn debuut gemaakt waar hij in de tweede ronde wist te winnen via TKO. De fransman heeft voorheen bij BAMMA twee divisies gedomineerd (bantamweight, featherweight) waar hij ook in beide divisies kampioen was. De 24-jarige Dusquesnoy heeft momenteel een record van 15 overwinningen , 1 verlies en 1 no-contest. Hij traint al jaren bij JacksonWink MMA en is bezig aan een win-streak van 6 partijen.

De Amerikaanse “Mr Wonderfull” zit nog wat korter bij de UFC en maakte zijn debuut afgelopen juli waar hij een decision overwinning wist te boeken. De 27-jarige Stamann heeft een win-streak opgebouwd van 7 partijen en heeft een record van 14-1. Beide mannen hebben kraccht in hun handen en dit belooft een mooie match-up te zijn voor de fans.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsPPVUFC

RELATED BY