UFC 215 Countdown: Two titles on the line

De UFC is net vertrokken uit ons land, maar heeft alweer een countdown voor ons klaarstaan van UFC 215. Er staan twee titels op het spel aankomende zaterdag in de Rogers Place in Edmonton, Canada.

In de vrouwelijke bantamweight divisie zal kampioene Amanda Nunes voor de tweede keer tegenover de number one contender Valentina Shevchenko staan, ditmaal om de titel. De twee vochten tijdens UFC 196 tot een decision waarna Nunes de kans kreeg om voor het prestigieuze UFC goud te vechten tegenover Miesha Tate. De twee dames stonden al eerder geboekt tijdens UFC 213, maar de kampioene trok zich op het laatste moment terug vanwege ziekte. De dames zullen zaterdag dan eindelijk weer tegenover elkaar staan en verwachten beide een hard gevecht.

Demetrious “Mighty Mouse” Johnson staat op het punt om UFC geschiedenis te schrijven. Wint hij deze zaterdag breekt hij het voormalig record van Anderson Silva met de meeste titelverdedigingen (11) in de organisatie. Hij zal zaterdag tegenover Ray “The Tazmexican” Borg staan die momenteel een win-streak heeft van twee partijen. “Mighty Mouse” wordt veelal gezien als de pound for pound kingpin in de sport en zal met winst een stevig record neer gaan zetten die hem hoogstwaarschijnlijk in de Hall of Fame zal doen belanden. Je kan er vanuit gaan dat deze partij een technisch hoogstandje gaat worden die ook nog eens op flink tempo uitgespeeld gaat worden.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsPPVUFCVideos

RELATED BY