“Mighty Mouse” maakt dit weekend geen kans meer op het record

Demetrious Johnson stond geboekt als headliner van UFC 215 tegenover Ray Borg. Helaas moest Borg zich terugtrekken door toedoen van ziekte.

“Mighty Mouse” zou dit weekend een poging doen tot meeste titelverdedigingen in de UFC. Met tien verdedigingen staat de flyweight kingpin nu op oude record die gezet is door Anderson Silva. Helaas zal zijn recordpoging toch even op zich moeten wachten aangezien zijn tegenstander zich heeft teruggetrokken.

Schijnbaar kampt Borg al een week met gezondheidsproblemen en is niet gecleared door het medisch personeel van de UFC. Volgens bronnen heeft het niets te maken met weight-cut gaven ze aan aan onze collega’s van MMAFighting.

“It wasn’t weight related,” Borg’s nutritionist Dr. Michelle Ingels of Perfecting Athletes. Ray has been getting progressively more sick each day this week and still wanted to fight so badly that he put on a game face and went to all of his fight week obligations. However, prior to beginning the bulk of his weight cut the UFC doctor examined Borg and concluded that he was too ill to fight this week and needed time to rest and get better.”

Aangezien het main event nu geschrapt zal worden is het aan de dames, Valentina Shevchenko en kampioene Amanda Nunes om het main event te verzorgen.

 

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsPPVUFC

RELATED BY