Bellator 187: McKee vs. Moore play by play

We zijn aanwezig in de 3Arena in Dublin, Ierland voor Bellator 187: McKee vs. Moore. We zullen je gaan voorzien van play by play dat je niets hoeft te missen dus vergeet niet te refreshen zodat je alles live mee kan lezen.

Paul Redmond vs. Sergi de Jesus Santos:

Ronde 1: Santos komt snel uit met een mooie combinatie eindigend met een trap waar Redmond voor een takedown schiet en hem naar het canvas stuurd. Santos staat op maar Redmond schiet weer voor een takedown. Santos grijpt zijn nek in een guillotine en blijft vasthouden, maar Redmond weet rustig te blijven. Santos houdt vast aan de nek van Redmond, maar het ziet er naar uit dat de choke niet geheel vast zit. Er gebeurd niet veel, maar Redmond blijft druk geven waardoor Santos de choke niet af kan maken. Er gebeurd niet veel, maar aangezien die guillotine om zijn nek zit zal de scheidsrechter niet tussen stappen. De ronde eindigt in dezelfde positie en het lijkt erop alsof Santos de ronde op zijn naam kan zetten met een 10-9.

Ronde 2: Redmond komt gelijk naar voren en porbeert de druk erop te houden met combinaties, maar weet zijn tegenstander niet echt te raken. Redmond scoort daarna met een aantal stoten waardoor hij nog meer druk zet en weer een aantal stoten weet te landen. De Ier blijft vooruit komen waardoor Santos niet in zijn flow kan komen. Redmond weet een high-kick te landen en blijft naar voren komen. Redmond blijft vooruit te komen waarop Santos een mooie rechtercounter kan scoren. Santos schiet voor een takedown en weet die te landen waarop Redmond op zijn beurt een guillotine heeft aangezet. Hij laat de guillotine los en geeft van onderen af ellebogen tegen zijn tegenstander. De Braziliaan probeert zijn positie te verbeteren, maar Redmond weet goed te verdedigen. Redmond probeert voor een leglok te gaan en in de scramlbe weet hij bovenop te komen. Santos pprobeert zelf voor een been te gaan, maar eet wat ground and pound voor zijn moeite. Redmond zet weer een guillotine aan maar Sanrtos weet daaruit te komen en bovenop te raken. Einde van de tweede ronde die Redmond waarschijnlijk op ijn naam kan zetten met een 10-9.

Ronde 3: Beide mannen komen uit en Santos probeert combinaties te landen maar eet flinke counters en lijkt aangeslagen. Hij recovert, maar eet een uppercut waardoor hij weer aangeslagen is. Santos schiet voor een takedown maar kan hem niet landen en eet heel wat ellebogen voor zijn moeite. Redmond weet Santos weer aan te slaan met een uppercut waardoor hij weer schiet voor een takedown, maar niet kan afmaken. Redmond werpt Santos op de grond maar die staat weer snel op. Santos wort geraakt door een rechter waardoor hij weer aangeslagen is en schiet voor een takedown maar het regent ellebogen en Redmond kommt in de full-mount terrecht en regent ellebogen naar beneden. Santos blijft vasthouden in een poging om weer helder te worden maar Redmond land weer met sterke ground and pound waardoor Santos omdraait en Redmond voor de rear-naked choke gaat. Santos weet het even te verdedigen maar in de laatste tien seconden prrobeert hij het te finishen, maar het is net te weinig om het af te maken. De ronde gaat naar Paul Redmond met 10-9.

Uitslag: Paul Redmond wint met 29-27

Charlie Ward vs. John Redmond:

Wardneemt het midden van de ring en plaatst een stoot en zet zijn tegenstander tegen de kooi maar word omgedraaid. Hij weet alsnog de takedown te landen beland in de full-guard van Redmond. Ward probeerd over te stappen maar Redmond draait zijn benen en heeft een butterfly guard. Redmond weet weer op zijn voeten terecht te komen. Ward blijft druk zetten tegen de kooi maar wordt weer omgedraait door Redmond die zoekt naar een takedown. Redmond weet wat strakke ellebogen te landen en houdt zijn tegenstander tegen de kooi aan. Charlie Ward weet zijn tegenstander te raken met een hoek die neer gaat. Conor McGregor springt over de kooi heen en springt zijn teamgenoot in de armen en het is vanaf dan alleen maar chaos.

Uitslag: Ward door middel van knockout

Kevin Ferguson Jr. vs. Fred Freeman:

Baby Slice neemt het midden van de kooi en houdt zijn tegenstander op afstand. Na een combinatie schiet Slice voor een takedown die na de tweede poging landt. Slice belandt in full-guard maar verbeterd zijn positie waarop Freeman zijn rug geeft en Slice een rear-naked choke inzet waardoor Freeman af moet tikken.

Uitslag: Kevin Ferguson door middel van rear-naked choke

Co-main event Sinead Kavanagh vs. Maria Casanova:

Sinead Kavanagh komt uit met een stoot en Casanova gaat neer en Kavanagh volgt met ground and pound en maakt de partij heel erg snel af.

Uitslag: Sinead Kavanagh door middel van TKO

Main event A.J. McKee vs. Brian Moore:

Moore neemt het midden van de kooi en valt aan. McKee staat in zijn achteruit en weet een knie te landen en grijpt voor een guillotine. Hij laat het los en breekt met een knie. McKee weet een harde trap te landen, maar krijgt een bodyshot terug van zijn tegenstander. McKee weet goed te raken met zijn stoten en trappen naar het leven en Moore blijft vooruit komen. Moore zet McKee in de clinch tegen de kooi en blijft druk houden en het publiek gaat los. McKee heeft een standing guillotine maar Moore weet eruit te komen. Moore staat op maar eet een knie voor zijn oeite. Moore weet wat goede stoten te landen maar McKee reageert met zijn eigen stoten. Een rechterstoot land op de kin van McKee die schiet voor een takedown en drukt zijn tegenstander tegen de kooi en landt de takedown. McKee heeft een snee en het bloed vloeit erg hard. De ronde gaat hoogstwaarschijnlijk naar Moore met 10-9.

Ronde 2: Moore neemt het midden van de kooi en stalkt zijn tegenstander. McKee probeert een stoot te landen maar krijgt een counter op zijn kin. Een rechterhoek weet de kin van McKee te vinden en Moore gaat door met de aanval. Moore blijft McKee stalken en met stoten op afstand te houden. Moore rusht naar voren en weet telkens de kin van McKee te raken die op zijn beurt een rechter landt. McKee schiet weer voor een takedown die niet landt en krijgt een spinning elbow tegen. Moore weet McKee goed te raken en af te sluiten tegen de kooi. Moore schiet voor een takedown en McKee zoekt naar een guillotine. Ze breken en McKee weet een linkerhoek te landen maar krijgt wat bodyshots voor zijn moeite. McKee trapt naar de benen maar krijgt een stoot terug. De ronde is voorbij en deze ronde gaat ook naar Moore 10-9.

Ronde 3: Moore neemt weer het midden van de ring en McKee weet hem goed te raken met een stoot waardoor hij naar het canvas gaat en ground and pound landt waarop Moore omdraait en McKee de rear naked choke inzeet en de partij wint.

Uitslag: A.J. McKee wint via rear naked choke.

 

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

RELATED BY