Belllator zet in 2018 een Heavyweight toernooi op om een kampioen te kronen

De heavyweight divisie in Bellator heeft al lang geen kampioen, maar de organisatie gaat daar iets aan doen. De organisatie zal een heavyweight grand-prix gaan opzetten in 2018.

Volgens MMAJunkie heeft Bellator president laten weten dat de organsatie een 8-mans heavyweight toernooi gaat opzetten om uiteindelijk een heavyweight kampioen te kronen.

“This is going to be something that’s iconic for us. Tournaments, traditionally, are kind of the way martial arts contests happen. Now we get to put eight iconic brand names in our sport together over a year, and then whoever wins will be crowned the heavyweight champion.” Aldus Scott Coker.

De acht deelnemers zijn niemand minder dan Fedor Emelianenko, Frank Mir, Matt Mitrione en Roy Nelson. Ook een aantal light-heavyweights zullen aan het toernooi mee gaan doen, Ryan Bader, Quinton Jackson, King Mo en Chael Sonnen zullen ook hun geluk gaan beproeven in heavyweight divisie.

De toernooi partijen zullen op verschillende evenementen uitgevochten gaan worden met waarschijnlijk per event één gevecht. Welke atleten tegenover elkaar zullen staan moet nog bepaald gaan worden, maar dat zal niet heel lang gaan duren. Houd de pagina in de gaten voor meer nieuws over Bellator’s heavyweight grand-prix.

Comments

comments

Categories
BellatorMMA NieuwsNews

RELATED BY