UFC 218 Embedded: Vlog Series – Episode 5

Aanstaande zaterdag is het tijd voor UFC 218 met als main event een rematch tussen titeluitdager en voormalig featherweight Kingpin José Aldo en kampioen Max Holloway. Zoals gewoonlijk heeft de UFC weer een reeks embeddeds klaar staan voor ons om een kijkje te nemen in de aanloop naar het event.

In aflevering 5 van UFC 218 Embedded scherpt featherweight kampioen Max Holloway zijn bokstechnieken aan. Lightweight mededinger Justin Gaethje herinnert zich een vroege interactie met de kampioen en geniet van een sushi-diner. Zijn tegenstander Eddie Alvarez is erg energiek op de officiële media-dag, terwijl heavyweights Francis Ngannou en Alistair Overeem een meer ingetogen aanpak hanteren. Voormalig featherweight kampioen Jose Aldo bevestigt opnieuw zijn plan om de titel terug te winnen, ontmoet dan de featherweight kampioen Cris Cyborg en gouden medaillewinnaar Claressa Shields. Donderdagavond begint de serieuze weight-cut voor “Blessed”.

Comments

comments

Categories
EmbeddedMMA NieuwsUFC

RELATED BY