WFL MMA Weigh-ins zijn gedaan en morgen is het tijd voor het event!

Het was een drukke bedoeling in het Topsportcentrum vanmiddag. De atleten van WFL MMA 2 waren aanwezig om hun afgesproken gewicht te behalen. Afgezien van een aantal uitschieters heeft iedereen zijn gewicht behaald en zijn ze klaar om morgen een show te geven aan de fans.

Afgezien van een aantal uitvallers heeft World Fighting League weer een sterke Mixed Martial Arts kaart neer kunnen zetten. In het main event zal de veteraan Dion “The Soldier” Staring het gaan opnemen tegen Nills “The Caveman” van Noord. De co-main event mag er ook zeker wezen, twee top featherweights zullen gaan strijden om de winst wanneer Anthony Engelen en Duane van Helvoirt de WFL kooi betreden. Als dat nog niet genoeg is zullen er 4 lightweights vechten om de eerste WFL MMA kampioen te kronen. De halve finales zullen morgen uitgevochten worden en de finale zal plaatsvinden in mei. In de eerste halve finale zal Samir Noory het opnemen tegen Sully Bull en in de tweede halve finale zullen Brian Lo A Njoe en Pieter Buist het gaan uitvechten. Alle jongens zijn gebrand om er een show van te maken en Nederland te laten zien dat Mixed Martial Arts van eigen bodem mee kan met de rest van de wereld.

 

Comments

comments

Categories
Dutch EventsWorld Fighting League

RELATED BY