Costello van Steenis vs. Kevin Fryer gematched voor Bellator 200

Gisteren wisten we te vertellen dat Nederlander Costello van Steenis binnenkort weer in de Bellator kooi zal staan. Dit keer tijdens Bellator 200 tegen de Engelsman, Kevin Fryer.

Van Steenis wist in zijn debuut partij hoge ogen te trekken toen hij de Amerikaan Steve Skrzat wist te stoppen doormiddel van submission. Ditmaal zal hij afreizen naar Londen om het op te nemen tegen de Engelsman Kevin Fryer. Costello van Steenis heeft een indrukwekkend record opgebouwd en de 25-jarige staat momenteel 9-1 in zijn MMA carrière en heeft een win-streak van drie achtereenvolgende partijen. Costello traint met middleweight titeluitdager Gegard Mousasi die eveneens op Bellator 200 zal staan. Hij zal het gaan opnemen in het main event tegen Rafael Carvalho voor de middleweight titel.

Zijn tegenstander Kevin Fryer zal zijn debuut gaan maken bij Bellator en staat momenteel 6-2 in zijn MMA carrière. Hij heeft ook een indrukwekkende win-streak van maar liefst 5 partijen, maar al een moeilijke tegenstander voor zich hebben in Costello van Steenis. De Engelsman heeft merendeel van zijn carrière gevochten in de organsatie, Budo en in zijn laatste uiting heeft een TKO weten te scoren in de organisatie FCC (Full Contact Contender).

Er staan een hoop grote namen op de organisaties 200ste event. Zo zullen Mirko Cro Cop en Roy Nelson het tegen elkaar opnemen in een heavyweight partij in het co-main event. Michael “Venom” Page zal weer terugkeren tegenover David “The Caveman” Rickels. Voormalig Belator lightheavyweight kampioen Phil Davis zal het gaan opnemen tegen de Engelsman Linton Vassel en zo nog een aantal hele mooie partijen. Ga er vanuit dat Bellator er alles aan gaat doen om dit het grootste en spectaculairste Bellator event te maken die ze ooit in het buitenland hebben gedaan.

Bellator 200 ziet er vooralsnog als volgt uit:

  • Rafael Carvalho (c)  vs. Gegard Mousasi
  • Mirko Cro Cop vs. Roy Nelson
  • Michael Page vs. David Rickels
  • Phil Davis vs. Linton Vassell
  • Aaron Chalmers vs. Ash Griffiths
  • Anastasia Yankova vs. Kate Jackson
  • Ryan Scope vs. Martyn Harris
  • Mike Shipman vs. TBD

 

Comments

comments

Categories
BellatorNewsVideos

RELATED BY