Matt Serra aangekondigd als volgende atleet in de UFC Hall of Fame

Matt Serra is de volgende atleet die zal worden toegevoegd aan de UFC’s Hall of Fame. De voormalig welterweight kampioen zal een plaatsje krijgen in de “Pioneers Wing”.

Matt Serra maakte zijn UFC debuut in 1999 en heeft tegen MMA grootheden gestaan als,  BJ Penn, Matt Hughes en welterweight kingpin Georges St-Pierre. Tijdens UFC 69 stond Serra voor de eerste keer tegenover GSP in misschien wel één van de grootste upsets in de sport. De New Yorker, Serra wist tot grote verbazing als zware underdog, GSP te stoppen in de eerste ronde via TKO. De Hall of Famer ging uiteindelijk in 2010 met pensioen en geeft aan erg vereerd te zijn om in de Hall of Fame te komen.

“It’s super special, it really is quite the honor,” Serra said on Saturday’s FOX Sports 1 broadcast. “I’ve always bragged that I fought some guys in the Hall of Fame, legends like B.J. Penn and Matt Hughes and they always knew they were in a fight, but now I’m in there, so I can’t even use that line.

Comments

comments

Categories
NewsUFC

RELATED BY