Fedor niet onder de indruk van hoe groot Mir is of de praatjes van Sonnen

Dit weekend zal de tweede partij van het Bellator Heavyweight Grand Prix gaan plaatsvinden in de Allstate Arena in Chicago. Ditmaal is het aan de heavyweights Frank Mir en Fedor Emelianenko.

Fedor en Mir ontmoeten elkaar in het main event van Bellator 198 en de winnaar zal door gaan en in de volgende ronde uitkomen tegenover Chael Sonnen. Hoewel Fedor weinig heeft te zeggen over Chael Sonnen en zijn legendary trashtalk geeft hij aan zich pas druk te maken over Sonnen wanneer de partij met Mir is afgesloten. De Russische heavyweight was gisteren te gast bij The MMA Hour van onze collega’s bij MMAFighting.

“I don’t think that I need to answer anything that Chael Sonnen said about me,” Emelianenko said via a Russian translator. “To speak about Chael Sonnen and the fight with Chael Sonnen, I think we’ll be able to after the fight with Frank Mir. So we have to finish that fight first and then, if that’s God’s will, I’ll face Chael Sonnen.”

Fedor gaf aan dat Frank Mir een stuk is gegroeid toen hij hem voor het laatst zag maar daar ziet de heavyweight geen problemen in aangezien hij tijdens zijn carrière vaak tegen veel grotere tegenstanders heeft gestaan. “The Last Emperor” wordt door veel mensen gezien als de heavyweight GOAT en de beste man heeft maar liefst 28 achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam weten te zetten van 2001 tot 2009.

“Actually, when I met Frank, I saw that he really became bigger, so he became heavier,” Emelianenko said. “But I don’t see any problem with that. I don’t think size is a big problem, for me the most significant thing is the knowledge that the fighter gets and the shape that the fighter gets after he prepares for a fight and in my career I did have many fights where the opponents were much bigger than me.”

Wie denk jij dat er door zal gaan naar de volgende ronde? Fedor Emelianenko of Frank Mir?

Comments

comments

Categories
BellatorMMA NieuwsNews

RELATED BY