Fedor wint van Frank Mir tijdens Bellator 198 (VIDEO)

Fedor Emelianenko is BACK! Vannacht vocht Fedor tegen UFC veteraan Frank Mir in Chicago op Bellator 198 in de quarter finals van de Heavyweight Grand Prix.

Fedor Emelianenko is BACK! Vannacht vocht Fedor tegen UFC veteraan en ex-kampioen Frank Mir in Chicago op Bellator 198 in de quarter finals van de Heavyweight Grand Prix.

Dit is Fedor zijn eerste overwinning in 2 jaar sinds zijn controversionele win over Fabio Maldonado in Rusland, waar vele dachten dat hij verloren had maar de beslissing kreeg van de jury.

De wedstrijd tegen Frank Mir is een oude klassieker 10 jaar in de maak zoals ze zeggen en het heeft het nodige vuurwerk geleverd. Fedor wist binnen een minuut af te rekenen met Mir via een uppercut en ground and pound.

Met deze overwinninh blijft de Heavyweight Grand Prix iedereen verassen en is de eerste Semi Final partij besloten. “The Last Emperor” komt te staan tegen Chael Sonnen die in de Quarter Finals won van Quinten “Rampage” Jackson. Zoals iedereen Chael Sonnen kent begon de promo voor hun gevecht direct in de kooi voordat ze hun eerste staredown hadden. Hieronder kan je zien wat Chael Sonnen te zeggen had.

Aan de andere kant van de bracket staat Matt Mittrione die won van Roy Nelson met een majority decision te wachten op de winnaar tussen Ryan Bader en King Mo die 12 Mei beslist zal worden tijdens Bellator 199 in San Jose, California.

Comments

comments

Categories
BellatorMMA NieuwsNews

RELATED BY