Foto: Donders Fotografie

Jelle Zeegers bereidt zich voor op een uitstapje naar de ring in plaats van de kooi

Vandaag maakte Jelle Zeegers bekend via social media dat hij een op 8 december zijn eerste bokswedstrijd gaat draaien. Tijdens Go Hard or Go Home 2.0 zal hij zijn debuut gaan maken tegen Aimane Niach. Zeegers, die normaal in een kooi vecht, zegt dat dit niet zomaar een eenmalig uitstapje is.

De 24-jarige Tilburger is namelijk militair die in voorbereidingen zit voor de militaire wereld spelen van volgend jaar. Een andere sport dan hij gewend is maar hij geeft aan dat hij doordat het een andere ervaring is deze weg inslaat. Daarnaast vertelde hij ons dat we niet raar moeten staan kijken als hij Hubert Geven (kijk HIER) achterna gaat en wellicht een Bareknuckle bokspartij zal aannemen. We gaan het zien voor Zeegers, in ieder geval staat eerst Aimane Niach op het programma voor zijn boksdebuut op 8 december.

Comments

comments

Categories
News

RELATED BY