De allereerste Dutch Fight Podcast staat nu online!

We hebben het er al jaren over alleen het kwam er steeds niet van, tot vandaag! De allereerste Dutch Fight Network Podcast staat online!

In de eerste episode blikken we terug op Atlas MMA 6 en hebben we een aantal interviews met winnaars van dat event. Als eerste laten we even weten wie (Splinta Jackson en ikzelf Joshua Dufort) wij zijn en wat wij al gedaan hebben in “the fight game”. Als eerste spreken we met Victor Kuiks die een overwinning wist te boeken over Dominique Schemmekes, daarna schakelen we over naar BelgiĆ« om te spreken met Losene Keita die zijn tweede pro partij bij Atlas MMA 6 gewonnen heeft. En als laatst spreken we met co-main event winnaar John Winter die met een flying knee KO een statement maakte in de heavyweight divisie.

Laat ons weten wat jullie als kijker willen zien en wat we kunnen verbeteren. We zullen regelmatig een een aflevering posten zodat jullie op de hoogte kunnen blijven van al het MMA nieuws in Nederland.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsPodcastVideos

RELATED BY