Senna van de Veerdonk krijgt nieuwe tegenstander

1 dag voor het event is er nog een vervanger gevonden.

De organisatie Fight Club Den Haag heeft snel gehandeld en een vervanger gevonden voor Cindy Dandois. Vannacht postte Dandois op haar social media dat ze niet zou kunnen vechten tijdens FCDH aanstaande zondag. Bij de post zaten foto’s waarop te zien is dat Dandois een gebroken neus heeft met een flinke snees en de Belg trok zich terug van de partij.

Gelukkig heeft de organisatie een vervanger gevonden in de Spaanse Yamila Sanchez. Sanchez heeft momenteel een record van 2-3 op tapology en stapt nu op 1 dag notice in voor Cindy Dandois. Gelukkig heeft de organisatie een vervanger kunnen vinden voor van de Veerdonk die geteisterd word door afzeggingen.

Comments

comments

Categories
Fight Club Den HaagMMA NieuwsNews

RELATED BY