Jairzinho Rozenstruik wil na Overeem tegen Ngannou vechten

Een aantal dagen geleden interviewde Remy Bonjaski, Jairzinho Rozenstruik

Rozenstruik won op 2 November in Madison Square Garden van Andrei Arlovski en maakte heel wat noise in de UFC wereld. Hij schoot direct in de top 15 rankings en plaatste zichzelf op #14. Los daarvan besloot hij in te vallen voor Walt Harris op 7 December tegenover Alistair Overeem. 5 dagen geleden interviewde Remy Bonjaski, Rozenstruik voor zijn YouTube Channel en daarin vertelde Rozenstruik dat als hij wint van Alistair Overeem dat hij hierna de knock out artist Francis Nnganou wilt hebben.  Jairzinho zei het volgende:

He’s the best KO artist of the heavyweight division and I am the up and coming guy it should be a great match”.

Wie zien jullie dit gevecht winnen? Laat je mening achter in de comments.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsUFCVideos

RELATED BY