Lange Frans: ‘Germaine is in Vegas om de titel te pakken’

Lange Frans en Deetox staptte weer de studio in om een remix te maken voor Germaine de Randamie

Lange Frans en Deetox doken de studio in om voor Germaine de Randamie een eigen versie te maken van het bekende nummer “Het land van…” De track die Germaine altijd gebruikt om op te komen. Toen de Randamie in Rotterdam op kwam met dat nummer ging het dak eraf in de Ahoy.

Germaine “The Iron Lady” De Randamie (9-3) staat op 14 december in Las Vegas tegenover UFC Bantamweight kampioen Amanda “Lioness” Nunes (18-4). Het zal de tweede keer zijn dat de “The Iron Lady” tegenover “Lioness” zal staan. Die partij verloor zij via submission maar dat was een hele lange tijd geleden namelijk november 2013. In de tussentijd zijn het alletwee andere atleten geworden en hebben ze beide titels weten te behalen binnen de UFC. De Randamie word gezien als de beste striker in de UFC en Nunes word na het verlaan van Cyborg geizen als de vrouwelijke GOAT. Nu zes jaar later zal de Randamie opnieuw gaan zoeken naar het felbegeerde UFC goud en om te laten zien dat zij de beste vrouw is binnen de organisatie.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

RELATED BY