Ook Jarno Errens zal weer vechten op Big Game 4

De Heerlenaar zal voor de tweede keer te zien zijn in Bochum voor een Big Game event

Team Thriving MMA atleet Jarno Errens (7-2) zal voor de tweede keer afreizen naar Bochum, Duitsland om deel te nemen aan een Big Game event. De Heerlenaar won zijn vorige Big Game uiting tegen Patric De Sousa Carneiro met een guillotine choke in de derde ronde. Ditmaal staat Errens tegenover de Georgiër, Tsotne Darchia die een record heeft van 2-2.

Beide mannen komen van een verlies af. Waar Darchia verloor tijdens Gala Sportów Walki w Międzychodzie 10, verloor Errens tijdens Fair FC 9, zowel Darchia als Errens werden geklopt via guillotine choke in de eerste ronde. Ze zullen daardoor wel extra gebrand zijn om deze partij winnend af te sluiten en Errens kennende kunnen we vuurwerk verwachten.

Comments

comments

Categories
Big GameMMA NieuwsNews

RELATED BY