Senol Yazici vecht aankomende zaterdag in Düsseldorf

Yazici vocht in Oktober 2019 voor het laatst bij Strenght & Honour Championship 15.

Daar won Senol zijn pro debuut partij tegen mede prospect Jelle Zeegers. Dit keer heeft hij last minute een partij aangenomen bij Duiste organistatie We Love MMA 51. Hij zal het opnemen tegen Said Saidi die momenteel 1-1-0 staat. Hij vocht beide partijen bij We Love MMA en won 1 op Doctor Stoppage en verloor 1 partij op submission.

Senol eindige zijn amateur record met 10 gevechten waarvan hij 7 won en 3 verloor. Hij vocht bij organistaies zoals Battle Events, WFL MMA & Cage Warriors. 4 van de 7 winsten wist hij met een finish af te ronden. Hij verloor 2 via decision en 1 partij op TKO. Het evenement zal uitgezonden worden op de website van We Love MMA. Klik hier voor de website.

Aankomende vrijdag hebben wij Senol op de Dutch Fight Podcast en zullen wij hem spreken over zijn last minute partij.

Comments

comments

Categories
EventsMMA NieuwsNews

RELATED BY