Soufyan Aarab keert 26 April terug in de ring

Soufyan Aarab zal vechten terug keren bij Fight Club Den Haag on Tour. Afgelopen week moest Aarab zich terug trekken voor zijn partij bij WFL MMA 4. Hij zou daar tegen Ruud Vernooij staan. Maar door een scheen infectie was hij genoodzaakt zich terug te trekken.

Een week erna werd door Fight Club Den Haag promoter Satisch Jhamai gepost dat Soufyan op hun evenement op 26 April zou vechten. Dit werd door velen verkeerd opgevangen omdat hij zich net terug had getrokken.

Hieronder het bericht van Fight Club Den Haag promoter Satisch Jhamai:

Soufiyan Aarab heeft zojuist zijn contract voor Fight Club Den Haag on Tour op 26 april 2020…

Geplaatst door Satisch Jhamai op Vrijdag 17 januari 2020

In de podcast legt Soufyan uit wat er precies gebeurd was met zij blessure en ook vertelde hij ons om de reactie op zijn terug trekken recht te trekken dat hij zij partij bij Fight Club Den Haag on Tour al had getekend VOOR WFL MMA.

Luister hieronder naar het gesprek met Soufyan Aarab:

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsFight Club Den HaagMMA NieuwsNewsWorld Fighting League MMA

RELATED BY