Artur Szczepaniak neemt het dit weekend op tegen B’Al Jaja

Een aantal weken terug lieten wij weten dat Szczepaniak zou vechtern bij We Love MMA

De Poolse Belg zou het opnemen tegen Omar Amasha maar weer heeft Szczepaniak een nieuwe tegenstander. De reden hiervan is ons nog niet verteld. Hij gaat het nu opnemen tegen B’Al Jaja. Ezim Mahmud Jaja is momenteel 2-0-0. En 1 op TKO en 1 partij op Decision. Szczepaniak komt van een loss, hij vocht zijn laatste partij vorig jaar Maart bij Staredown 14 en verloor op Rear Naked Choke in de laatste ronde.

Om het gevecht live te bekijken klikt hier. Ook op deze kaart zal Karl Nickel voor de titel vechten op Heavyweight. Dit is voor ons van belang omdat Karl Nickel in Juni staat bij het heavyweight toernooi bij Fight Club Den Haag tegenover Nederlanders Willem Struik & John Winter.

Bekijk hieronder de nieuwe poster van zijn aankomend gevecht:

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY