Dutch Fight Podcast #12: Gino Kroes, Remco vd Brink & Artur Szczepaniak

We hebben ditmaal drie gasten voor jullie in de 12de aflevering van de Dutch Fight Podcast

We spreken als eerste met Gino Kroes de trainer van vechters zoals John Winter, Jelle Zeegers & Jorn Sjaardema. De light heavyweight Remco van den Brink die 2 weken geleden vocht bij WFL MMA 4 in de Co Main Event tegen Milan Kubin & als laatst de Belgische welterweight Artur Szczepaniak die zaterdag vecht tegen Mahmud Jaja bij We Love MMA.

John Winter staat was op de 10de aflevering van de podcast waar hij ons vertelde dat hij zou gaan vechten in een heavyweight toernooi bij Fight Club Den Haag. Wij spraken met zijn trainer Gino Kroes die sprak over de trainingen van John Winter en zijn up and coming match up. Ook praten we over meerdere pupillen van hem en natuurlijk over zijn eigen vecht carriere.

Remco van den Brink nam het 2 weken geleden op tegen Milan Kubin bij WFL MMA 4 waar hij won met een submission in de 1ste ronde. In ons gesprek laat hij ons weten wie hij is, wat zijn achtergrond verhaal is en wat hij bereikt heeft in Judo. Ook verteld hij ons de verhalen over zijn game plan die niet gingen zoals gepland en wat fout ging in de kleedkamer.

En als laatst spraken we met Artur Szczepaniak die wij al een hele tijd volgen maar een hele tijd niks van hebben gehoord. Hij vertelde ons dat er veel last van blessures en afzeggingen waren. Hij verteld ons wat hij allemaal gedaan heeft om zijn trainings kamp te verbeteren. En hij liet ons ook nog weten dat zijn agenda ieder geval tot de zomer volgeboekt staat. Nu hopen dat alle tegenstanders op komen dagen.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsPodcastVideosWorld Fighting League MMA

RELATED BY