gerardo fanny tekend bij paradigm

Gerardo Fanny tekent bij Paradigm Sports

Een van de grootste management bedrijven uit Amerika tekent de Nederlandse Gerardo Fanny.

Paradigm Sports Managements staat bekend als een van de grootste management bedrijven in de wereld met MMA supersterren zoals Conor McGregor, Israel Adesanya en Cris Cyborg. Ze zijn niet onbekend met Nederlandse vechters want in hun rooster staan ook Robin van Roosmalen en Glory kickbox koning Rico Verhoeven.

De 9-1-0 Strenght & HonourBantamweight Champion Gerardo Fanny poste dat hij de nieuwste editie is van de Paradigm family. Wat dit betekend is nog niet zeker, maar we kunnen verwachten om Fanny op een van de grootste evenementen te zien vechten. Gerardo vocht zijn laatste gevecht bij in Oktober 2019 tegen de Braziliian Luiz Filho (11-5-0) waarvan hij won met een TKO.

Bekijk hieronder de post van Gerardo Fanny.

View this post on Instagram

Shiiii, BIG MOVESS!!!

A post shared by GerardoFanny (@lifeofgerardoo) on

Comments

comments

Categories
Dutch NewsMMA NieuwsNews

RELATED BY