Battle of the South

17 Oktober keert Battle of the South weer terug

Het lijkt erop dat de MMA wereld ook zijn drai in Nederland begint te vinden met nog een evenement op de agenda.

Er staan 25 partijen op de kaart met in het kickboxen 7, C-Klasse partijen. 3 B-Klasse partijen en als hoofdpartij een A-Klasse partij. Natuurlijk mag het MMA ook niet ontbreken en krijgen we 5 amateur MMA partijen te zien.

Met de terugkomst van Mehdi Ben Merieme die zijn laatste partij verloor op punten in Slowakije. Hij zal het opnemen tegen Rizwan Ayubov. Ook zal Mohamed Tini de ring instappen en het opnemen tegen Carlo Vrolijken. Wil je weten wie nog meer op de kaart staat, bekijk dat hier.

Het evenement word gehouden in Cultureel Centrum Corneluishuis in Heerlen.

Comments

comments

Categories
AankondigenBattle of the SouthEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY