Dutch Fight Podcast #28 – Santiago Giar, Marcel Dorff & Costello van Steenis

Aflevering #28 is een drukke podcast en veel te besrpeken met collega's Marcel Dorff, Santiago Giar en kersverse Bellator winnaar Costello van Steenis

We spreken met Costello van Steenis na zijn overwinning over Fabian Edwards afgelopen weekend, en we kunnen jullie alvast verklappen dat de “Beef” nog niet voorbij is. “The Spaniard” laat weten hoe het gaat met zijn blessure die hij voor het gevecht opliep en wanneer hij weer in de kooi wil stappen. We spreken daarna met onze collega’s Santiago Giar en Marcel Dorff over Bellator Milaan en Parijs.

Santiago Giar is een columnist en zijn werk is HIER te zien. Wij zijn elkaar voor het eerst tegengekomen tijdens Bellator London vorig jaar en sindsdien is hij bekend gezicht bij de organisatie. Hij is “plugged-in” als het gaat om de Nederlandse atleten bij die organisatie en komt even langs om te praten over Bellator. Wij hebben het over Denise Kielholtz, Robin van Roosmalen en zijn SCOOP van eerder deze week, de verplaatsing van Ilias Bulaid’s partij naar Bellator Parijs.

Marcel Dorff oftewel de wikipedia van MMA is een MMA-reporter van dag 1. Wij hebben voorheen samengewerkt bij UFC Nederland en tegenwoordig is hij een van de drijfveren van MMA DNA. Zijn kennis van de game is ongekend en daarnaast is het ook hele toffe kerel die vorige week het nieuws gebroken had dat Melvin van Suijdam het main event zou zijn bij Brave CF. Ook met Marcel hebben we het over Bellator MMA en hun Europe Series.

We zijn niet alleen te zien op YouTube, maar je kan ons ook beluisteren op al jou podcast platforms. Klik op jou favoriete platform voor de Dutch Fight Podcast of bekijk ze gewoon hier op de website.
Apple Podcast
Spotify
Google Podcasts
YouTube

Comments

comments

Categories
BellatorMMA NieuwsNewsPodcast

RELATED BY