Melvin Manhoef vecht niet deze zaterdag

Via press release van Bellator is de volledige match up bekend gemaakt voor Bellator Parijs.
En een grote naam die ontbreekt daarin. “No Mercy” Melvin Manhoef zou terug de kooi in keren dit weekend, maar het was al aardig stil rondom zijn partij. Vandaag hebben wij de press release binnen gekregen van Bellator MMA en zoals je hieronder kan zien staat Manhoef niet op de kaart. Dit is ook bevestigd door Manhoef zijn kamp. Zijn kamp verteld ons dat zijn partij is verplaatst naar November. Een bericht van Bellator volgt nog. Er is momenteel 1 kaart aangekondigd in November door Bellator en dat is Bellator 251: Pitbull vs Carvalho in de Mohegan Sun in Connecticut USA. Bellator 248 Full Fight Card

Comments

comments

Categories
BellatorBellatorEventsGecancelde PartijenMMA NieuwsNews

RELATED BY