Hubert Geven tekent contract bij MTK Global

Hubert Geven tekent contract bij MTK Global

Hubert Geven heeft getekend bij MTK Global en het managementbureau heeft niet stilgezeten.

Niet alleen heeft Geven getekend bij het managementbureau ook heeft hij getekend voor zijn volgende partij. Aangezien MMA tegenwoordig legaal is in Frankrijk schieten er overal organisaties uit de grond. Zo ook Arena FC die op 12 december hun tweede event gaan houden met in het main event niemand minder dan de G.O.A.T, Artem Lobov.

Ook Hubert Geven zal gaan meedoen aan deze kaart maar een tegenstander is nog niet bekend. Het event zal gaan plaatsvinden in Marseille, Frankrijk en er is nog niet veel bekend over de gehele kaart. Hubert Geven staat aan de top van Nederlands MMA en heeft momenteel een record van 13-3. Daarnaast wacht Geven ook nog op een datum voor zijn BKB finale tegenover Dean “Smudger” Smith later dit jaar.

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsMTK GlobalNews

RELATED BY