Agy The Wolverine Sardari is back!

Agy “The Wolverine” Sardari is back!

Het was even stil rondom Mixed Martial Arts atleet Agy Sardari, tot nu.

Na een knieoperatie vorig jaar is “The Wolverine” weer hersteld en zal hij weer terugkeren in de kooi. Hij zal het in Duitsland gaan opnemen in een 4-mans toernooi bij de organisatie Mixfight Championship. Agy Sardari heeft momenteel een record van 10-2 en hij is de Atlas MMA lightweight kampioen, hij zal het opnemen tegen de Franse Ruslan Abrekov een record van 9-6.

Het even zal zaterdag 24 oktober gaan plaatsvinden in Duitsland. In het toernooi zit ook nog de Duitse Amin Kuliev 5-3-1, die vorige partij tijdens FairFc gewonnen had van Senol Yazici.  en ene G Gelashvili zal gaan meedoen waar we niet veel over kunnen vinden. Wij vroeger Agy wat hij ervan dacht om weer terug te zijn en hij antwoorde het volgende:

Na anderhalf jaar echt heel sterk teruggekomen, en dat voor de tweede keer al, niets gaat me nog stoppen.

Voor de bracket en meer informatie over dit toernooi kan je hier klikken voor alle informatie over het evenement.

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY