Agy Sardari zal vechten voor de Cage Warriors titel

Agy Sardari zal vechten voor de Cage Warriors titel

Afgelopen weekend won The Wolverine 2 gevechten op 1 avond bij Mixfight Championship.

Met zijn winst zou Agy Sardari door kwalificeren naar de finale van de 16 man toernooi die 12 December plaats zou vinden. Maar er is beter en groter nieuws op zijn pad gekomen. Cage Warrior double kampioen Mason Jones is getekend door de UFC waardoor de lightweight belt vacant is. Voor deze vacant title mag Agy “The Wolverine” Sardari het gaan op 12 December op gaan nemen tegen Jack Grant (16-5-0).

Grant is heeft zijn laatste gevecht gewonnen bij Cage Warriors op submission afgelopen September. Van zijn 5 Cage Warriors gevechten won hij er 4. Sardari is momenteel op een 6 fight win streak. En vocht zijn laatste gevechten bij WFL MMA, ATLAS MMA, Shooto en Mixfight Championship.

The Wolverine vertelde ons het volgende over zijn kijk naar zijn title fight bij Cage Warriors:

wil mezelf ook even testen, goed om te weten waar ik sta en realistisch blijven.

Dit is niet de eerste keer dat een nieuw gesignde Nederlander een title shot krijgt bij Cage Warriors. Een maand geleden vocht Gerardo Fanny voor de featherweight titel en verloor zijn gevecht in de eerste ronde op submission.

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY