Cage Warriors 119

Jack Grant: “No chance he (Agy Sardari) will submitt me”

Jack Grant staat tegenover Nederlands eigen, Agy sardari op 12 december voor de vacante Cage Warriors lightweight titel.

We spraken Jack Grant op de Dutch Fight Podcast #31 over zijn aankomend gevecht met Agy “The Wolverine” Sardari. De 28-jarige Engelsman staat al tien jaar in de kooi en heeft momenteel een record van 16-5. Van die zestien winstpartijen heeft hij 8 (T)KO’s, 7 submissions en maar een decision. Hij is via de bekende weg bij martial arts gekomen, een jongen die op het slechte pad was maar zijn frustraties uiteindelijk in de gym kwijt kon. Hij is opgegroeid in Grimsby, Engeland en vocht zijn eerste amateur partij in 2010 en heeft sindsdien niet lang stil gezeten.

Vorig jaar stond hij ook al in de Cage Warriors kooi voor de vacante titel tegenover Jai Herbert. Die partij verloor hij en gaf zelf aan dat hij er niet echt bij was tijdens die partij maar hij twee keer zo goed zal zijn voor deze kans. Het is een all-round knokker die ook vaak op de grappling mat te vinden is in Gi maar ook No-Gi contests en daarom denkt hij niet dat Sardari een kans heeft om hem te submitten. De laatste twee lightweight kampioenen, Jai Herbert en Mason Jones zijn beide gesigned door de UFC, dus de winnaar van deze partij zal zeker in het vizier zijn van de UFC scouts. De podcast komt van de week online en daar zal je verder horen hoe hij aan het voorbereiden is en wat hij verwacht van het gevecht.

Comments

comments

Categories
Cage WarriorsMMA NieuwsNews

RELATED BY