Rico Verhoeven stapt in een Heavyweight Toernooi tijdens Glory 77

Rico Verhoeven stapt in een Heavyweight Toernooi tijdens Glory 77

Glory heeft vandaag laten weten dat Rico Verhoeven 30 januari tijdens Glory 77 meedoet aan een nieuwe Heavyweight toernooi.

Op 30 Januari zal Verhoeven in de semi finals tegenover niemand anders staan dan Hesdy Gerges. De winnaar van de partij vecht dezelfde avond tegen de winnaar van Levi Rigters vs Tarik Khbabez. Verhoeven en Gerges zijn geen onbekende van elkaar. Ze vochten 2 keer eerder tegen elkaar waarvan Verhoeven beide partijen won. Dit leek geschiedenis te zijn totdat Hesdy tekeer ging tegen Verhoeven tijden de post fight conference na de partij van Rico vs Badr. Hieronder kan je zien wat er gebeurde tijdens de post fight conference.

Door deze heat is niks interessanter om te zien hoe deze partij zal verlopen. Verhoeven is momenteel op een 13 win fight streak en verloor zijn laatste partij in 2015. Hesdy Gerges vocht na zijn gevecht tegen Badr Hari na 2 jaar weer een partij bij Enfusion. Waar hij zijn partij won van Mohamed El Bouchaibi.

Aan de andere kant van de bracket staan Levi Rigters en Tarik Khbabez. Levi Rigters maakte in December zijn Glory debut en stapte direct in een Glory Heavyweight Toernooi die hij won. Hij verloeg Marciano Bhagwandass en Nordine Mahieddine met een KO en hield zijn onverslagen record. Tarik Khbabez zal zijn Glory debut maken na 5 partijen te hebben gevochten bij ONE Championship. Hij verloor zijn laatste partij van Roman Kryklia via TKO.

Bekijk hieronder de bracket van het toernooi.
Glory 77 Heavyweight Tournament

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsGloryKickboxing NieuwsNews

RELATED BY