Lizzy Gevers: “Ik heb een hele seminar met mijn tegenstander getraind”

Wij spraken gisteren de flyweight Lizzy Gevers over haar partij deze Zaterdag bij GMC.

Lizzy Gevers is klaar voor haar short-notice partij bij GMC dit weekend! Zij zal het aanstaande zaterdag opennemen tegen  Larissa Niggemann in de flyweight divisie. We spraken de Gevers van de week toen ze met Germaine de Randamie bij SB Gym in Utrecht (van Said El Badaoui) was. Ze is er meer dan klaar voor en is al bekend met haar tegenstander. Bij een clinic van Germaine de Randamie heeft ze namelijk de hele clinic getraind met Niggemann.

Ze geeft aan dat dit een belangrijke partij is voor haar om te bepalen of ze nog amateur blijft of klaar is om de stap te nemen naar profatleet. Ze komt uit voor Van Buel Sports met Duane van Helvoirt en heeft een arsenaal aan kampioen kaliber trainingspartners en trainers/coaches zoals onder andere, Germaine de Randamie, Andy Souwer, Said El Badaoui en uiteraard Duane van Helvoirt zelf.

Bekijk hierboven de video met Lizzy Gevers.

Comments

comments

Categories
InterviewsMMA NieuwsNewsVideos

RELATED BY