Reinier de Ridder: “Zover ik nu begrijp willen ze die partij niet redden”

We spraken de ongeslagen ONE Championship middleweight kampioen

 Reinier de Ridder en hij is na het uitvallen van zijn tegenstander op zoek naar een partij. The Dutch Knight zou het gaan opnemen tegen de ONE Championship welterweight kampioen Kiamrian Abbasov maar die heeft helaas geblesseerd afgezegd.

De Ridder heeft een oproep gedaan naar alle atleten van middleweight tot heavyweight want hij is naar eigen zeggen super gefocust en scherp na zijn trainingskamp. The Dutch Knight stond zes maanden geleden voor het laatst in de kooi waar hij toenmalig middleweight kampioen Aung La Nsang versloeg via submission en de felbegeerde titel claimde.

Wanneer we hem weer gaan zien in de kooi is nog niet duidelijk maar als het aan hem ligt zal dat zo snel mogelijk zijn.

Comments

comments

Categories
EventsGecancelde PartijenInterviewsMMA NieuwsNewsOne FCVideos

RELATED BY