Nadia van der Wel vs Chavella Lee toegevoegd aan Fight Club Summerslam

Nadia van der Wel vs Chavella Lee toegevoegd aan Fight Club Summerslam

De twee dames zullen een MMA PRO partij draaien tijdens Summerslam

Fight Club Den Haag maakte gisteren hun tweede partij bekend, een MMA Pro partij tussen Nadia van der Wel en Chavella Lee. Van der Wel zal haar comeback gaan maken na een lange tijd afwezig te zijn geweest en Lee zal zo ver wij kunnen vinden haar debuut gaan maken in de kooi. Fight Club Den Haag Summerslam zal op 18 juli plaatsvinden op in Boksschool Houwaart.

Nadia van der Wel (2-5-1) is een bekende uit de MMA scene en haar laatste partij draaide zij in 2008, dat is een flinke lay-off maar ze heeft natuurlijk niet compleet stil gestaan. Zij traint uit Van Buel Sports en T.T.F. Culemborg en zal dus weer haar rentree gaan maken in de MMA scene.

Haar tegenstander Chavella Lee komt uit Suriname en traint onder leiding van Clyde Petres en is van origine een kickbokser zij heeft onder Glory gevochten en zal er alles aan doen om deze partij winnend af te sluiten.

Bekijk hier de volledige kaart van Fight Club Den Haag: SummerSlamm

Comments

comments

Categories
Dutch EventsFight Club Den HaagFight Club Den HaagMMA Nieuws

RELATED BY