Talk Before The Walk: Losene Keita vs Raymond Jarman

Talk Before The Walk is een originele serie waar de vechters een dag voor hun gevecht nog wat laatste woorden over elkaar uitspreken.

Het main event van WFL MMA zal gaan tussen ongeslagen Belg Losene Keita en de zeer ervaren Raymond Jarman. Waar Keita een snelle starter en erg explosieve vechter is, is Jarman een slimme en ervaren vechter. Beide geven aan dat het een knalpartij zal gaan worden maar hebben alletwee een andere aanpak. Jarman zit in zijn laatste jaren van het wedstrijd vechten maar wil nog een aantal partijen vechten voordat hij zijn handschoenen definitief ophangt.

Voor Keita begint zijn professionele carrière pas net. Na zijn pro debuut wist hij in een jaar tijd zijn record naar 4-0 te halen en is hij gebrand om dat door te zetten. Bekijk hier alles over de kaart van vandaag.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsWorld Fighting League MMA

RELATED BY