Jairzinho Rozenstruik vs Curtis Blaydes is officieel voor UFC 266

Jairzinho Rozenstruik vs Curtis Blaydes is officieel voor UFC 266

Een tijd geleden werden geruchten gepost door MMA Fighting over dat de heren al mondeling akkoord hadden gegeven voor deze partij.

En nu is het officieel! De heavyweight collision tussen de top 10 contenders zal plaatsnemen op UFC 266, 25 September liet Bigi Boy weten op zijn instagram. Hij poste een bericht waar hij ook in vertelde dat hij een nieuw UFC contract heeft getekend voor 6 gevechten. Rozenstruik vocht begin van de maand tegen Augusto Sakai en won de in de eerste ronde via TKO om weer terug te keren in de winning streak. De partij tegen Curtis Blaydes zal de 9de partij voor de Surinamer worden in de UFC. Met deze winst kwam Bigi Boy weer terug te staan op #6 in de heavyweight rankings.

Curtis Blaydes is momenteel #4 gerankt en een vechter die het laatste jaar in de top 5 heen en weer blijft zweven. Hij was bijna in title contention tot hij zijn laatste partij in Februari verloor van de #2 contender Derrick Lewis via KO in de 2de ronde. Bekijk hier meer over de fight card en hieronder het bericht van Bigi Boy zelf:

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNewsUFCUFC

RELATED BY