Enfusion Cage Event 6 maakt 2 MMA gevechten bekend van hun kaart

Enfusion Cage Event 6 maakt 2 MMA gevechten bekend van hun kaart

Op de kaart staan 2 MMA gevechten waaronder de terugkeer naar de kooi van Shamil Uvaysov.

Door injuries heeft het even geduurd maar de tijd is gekomen dat we de Belg terug in de kooi gaan zien. Uvaysov staat momenteel 1-6-0 en verloor zijn laatste 3 gevechten. Op zijn fight record laat Uvaysov zien dat hij geen partij uit de weg gaat. Hij vocht tegen namen zoals Donovan Desmae, Dennis Vonk, Jordy Bakkes en Pieter Buist. Hij zal het dit keer opnemen tegen de Nederlandse Fawad Faghiri.

Faghiri is een zeer actieve vechter en vocht in 2021 al 3 keer. Hij zal nu zijn 4de partij van het jaar vechten. Zijn laatste gevecht vocht hij bij Versus MMA 2 tegen Michal Folc waar hij zijn partij verloor via submission. Zijn huidige fight record is hierdoor 2-3-0 geworden.

De heren zullen het opnemen tegen elkaar bij Enfusion Cage Event 6 op 03 September 2021. Bekijk hier meer over de kaart.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEnfusionEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY