Daan Duijs zal in Duitsland vechten bij Fair FC

Daan Duijs zal in Duitsland vechten bij Fair FC

De terugkomst van Daan Duijs zou eigenlijk plaats genomen moeten hebben bij Versus Fight Night 3.

Maar helaas liet Duijs zijn tegenstander afweten tijdens fight week en moest zijn terugkomst nog eens uitgesteld worden. Maar lang hoeven we niet te wachten. Eind van de maand zal Duijs vechten bij Fair FC 11.  Duijs zijn laatste partij vocht hij bij Fair FC 9, waar hij ook zijn eerste partij verloor via decision.

De Nederlander zal het op gaan nemen tegen de Duitse ömer Cankardesler (12-10-2). Cankardesler vocht al 2 keer eerder bij de organisatie. De 37 jarige Duitser was zeer actief vanaf Augustus 2020 en vocht 6 keer en verloor alle 6 keren.

Wil je meer weten over dit evenement? Klik dan hier en bekijk hieronder de post van Daan Duijs hieronder:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsFair FCMMA NieuwsNews

RELATED BY