Levels Fight League 4 aangekondigd met Tom Breese vs David Ramires

Levels Fight League 4 aangekondigd met Tom Breese vs David Ramires

Ex UFC vechter tekent een contract bij de Nederlandse organisatie Levels Fight League.

Het 4de evenement zou al plaats hebben genomen eind 2021, maar door de nieuwe covid regelingen kon die niet meer door gaan. Maar het is nu tijd en Levels Fight League 4 wordt weer opgepikt, maar een kers verse main event. De Braziliaanse Nederlander David Ramires (8-4-0) zal de grootste test van zijn carrière krijgen tegen de Britse ex UFC vechter Tom Breese (12-3-0).

David Ramires stapte last minute in de kooi als de main event van Levels Fight League 3 waar hij in maar liefst 35 seconden de partij wist te stoppen via TKO. Daarvoor was het even stil in de carrière van de vechter uit MMA Vlaardingen, maar een nieuw vuurtje is aangestoken en een winst tegen Breese zal een gigantische stap vooruit in zijn carrière zijn.

Breese een ex UFC vechter die heel wat struggles had met injuries werd in Juni gecut van de UFC rooster. De Brit vocht 8 keer voor de organisatie en won 5 keer in de UFC. Zijn laatste partij is Januari verloor hij via Submission.

Denken jullie dat Ramires het in zich heeft om de ex UFC vechter te stoppen? Laat je mening weten in de comments hieronder en bekijk hier meer over Levels Fight League 4 en hieronder de aankondiging:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Levels Fight League (@lflmma)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsLevelsLevels Fight LeagueMMA NieuwsNews

RELATED BY