John Winter treft Slim Slim Trabelsi bij Levels Fight League 4

John Winter treft Slim Slim Trabelsi bij Levels Fight League 4

De Surinaamse heavyweight tekent zijn eerste partij voor 2022 en oogt een 5de win.

Levels Fight League 4 zal in Maart weer terug keren met hun 4de evenement. LFL 4 zou plaatsnemen in November maar door de COVID veranderingen is deze uitgesteld. En het is weer MMA season en ze openen dit jaar met een grote heavyweight fight. John Winter (4-0-0) zal zijn Level Fight League debut maken met zijn 5de pro gevecht.

Winter had een druk 2021 en vocht 3 keer en won alle 3 partijen waaronder 2 finishes. Hij was te zien bij Nederlands grootste evenementen WFL MMA 5 en Versus MMA 1. In December maakte hij een uitstap naar Duitsland waar hij bij Mixfight Gala vocht en de partij won via armbar en 2021 als 4-0 afrondde.

Winter komt te staan tegenover de Poolse Slim Trabelsi (2-0-0) die zijn laatste partij vocht bij Levels Fight League 2 in de co main event tegen Ierse Ryan Spilane. Hij won zijn partij in de 2de ronde via TKO. Beide heren zijn ongeslagen en vechten om dat te blijven. Wie denk je dat deze partij zal winnen? Beantwoord hieronder in de poll.

Wie denk je dat deze partij zal winnen?

  • John Winter (91%, 10 Stemmen)
  • Slim Trabelsi (9%, 1 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 11

Laden ... Laden ...

Klik hier voor meer informatie over het evenement en kijk hieronder de post van Levels Fight League:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Levels Fight League (@lflmma)

Categories
AankondigenDutch NewsEventsLevelsLevels Fight LeagueMMA NieuwsNews

RELATED BY