Big Game 4 Poster

Jordy Bakkes keert terug bij Big Game #04 in Duitsland

De bantamweight uit Roermond keert weer terug na zijn partij bij Versus MMA 5 verteld coach Marco van de Broek.

Alle vechters beginnen hun draai en ritme terug te vinden en dat geld ook voor Jordy Bakkes (4-2-0). Hij keert weer terug bij de Duitse organisatie Big Game waar hij 2 keer eerder vocht en een record van 1-1 heeft. Bakkes zijn laatste gevecht was bij Versus MMA 5 waar hij kwam te staan tegenover Salambek Damaev (10-5-0) die een beslissing over Bakkes wist te pakken. Bekijk de partij hier.

Dit keer zal Bakkes komen te staan tegenover de Duitse Nasir Akbari waarvan zijn MMA record niet te vinden is. Wel kunnen wij vinden dat hij 2 boxpartijen gevochten heeft met een record van 1-1-0. Wie denk je dat deze partij zal pakken? Laat het weten in de poll hieronder:

Wie denk je dat deze partij zal winnen?

  • Jordy Bakkes (100%, 4 Stemmen)
  • Nasir Akbari (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 4

Laden ... Laden ...

Bekijk hier meer over het evenement en bekijk hieronder de post van zijn partij:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Combat Sports Academy (@csa_holland)

Comments

comments

Categories
AankondigenBig GameDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY