Titel gevecht voor Losene Keita bij Oktagon bekend gemaakt

Titel gevecht voor Losene Keita bij Oktagon bekend gemaakt

Losene Keita keert weer terug bij de Duitse promotie Oktagon voor de lightweight titel.

En dit keer komt de Belg tegenover een zeer ervaren tegenstander te staan met een record van 39-7-0 “Buki” Ivan Buchinger. Buchinger vocht in zijn carriere onder andere in Cage Warriors, KSW & M-1. Bij Cage Warriors was Buki de tegenstander van niemand minder dan The Notorius Conor McGregor. Hij vocht tegen McGregor voor de vacante lightweight title die hij via KO verloor. Zijn laatste 2 gevechten waren voor de Lightweight en featherweight title die hij beide won.

Keita is ongeslagen met een record van 8-0-0 en won in 2021 de welterweight titel bij WFL MMA en begin van het jaar de Oktagon Interim lightweight titel. Denk je dat hij zijn hot streak doorzet en de lightweight title weet te pakken? Laat weten in de poll hieronder:

Wie pakt de titel?

  • Losene Keita (87%, 13 Stemmen)
  • Ivan Buchinger (13%, 2 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 15

Laden ... Laden ...

Het gevecht zal plaatsnemen in Frankfurt op 4 Juni. Wil je meer weten over het evenement klik hier en bekijk hieronder de post van Losene Keita:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Losene keita (@keitaplusser)

Comments

comments

Categories
AankondigenBelgische NieuwsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY