Jairzinho Rozenstruik krijgt Alexander Volkov als nieuwe tegenstander

Jairzinho Rozenstruik krijgt Alexander Volkov als nieuwe tegenstander

Rozenstruik zou tijdens UFC 273 vechten tegen Marcin Tybura maar op de dag van het evenement werd het gevecht gecancelled.

Door het ziekworden van Tybura is helaas de uitgestelde partij tussen de heavyweights uitgevallen en gaat het binnenkort helemaal niet meer door. Bigi Boy liet toen via een video bericht op zijn instagram weten dat hun aan het praten waren met de UFC over de volgende stap. En die is gezet. Gisteren liet Rozenstruik weten dat zijn volgende partij getekend is tegen de nummer 7 gerankte Alexander Volkov (34-10-0). Door de laatste ontwikkelingen in de heavyweight division is er een hele nieuwe pool met frisse tegenstanders voor de Surinamer en Volkov zal de eerste zijn.

Volkov vocht voor het laatst in Maart in London waar hij tegen de prospect Tom Spinall stond die de Rus wist te submitten in de eerste ronde. In Volkov zijn laatste 5 gevechten wist hij er 3 te winnen waaronder van Alistair Overeem. Eerder in zijn carriere stond Volkov in de Rotterdamse Ahoy in de main event tegen Stefan Struve waarvan hij ook via KO won. Is de Nederlandse stijl een stijl die Volkov al door heeft? Laat weten in de poll hieronder wie jij denkt dat gaat winnen:

Wie denk je dat deze partij zal winnen?

  • Jairzinho Rozenstruik (67%, 4 Stemmen)
  • Alexander Volkov (33%, 2 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 6

Loading ... Loading ...

Bekijk hier meer informatie over het evenement en hieronder aankondiging van Rozenstruik zelf:

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNewsUFCUFC

RELATED BY