Reinier de Ridder verdedigd in Juli zijn middleweight title tegen voormalige titelhouder

Reinier de Ridder verdedigd in Juli zijn middleweight title tegen voormalige titelhouder

The Dutch Knight keert terug voor een 2de defense voor zijn middleweight title tegen de voormalige titel houder Vitaly Bigdash.

The Dutch Knight (15-0-0) verdedigde in Februari zijn middleweight title voor de eerste keer tegen de welterweight kampioen Kiamrian Abbasov waar hij won via Arm Triangle Choke in de 3de ronde. Niet lang daarna in Maart keerde de champ champ weer terug naar Singapore voor een grappling partij tegen Andre Galvao. Die eindige in een draw. Dat The Dutch Knight opzoek is naar meerdere belt dat is duidelijk in al zijn interviews, maar ONE heeft andere plannen. Namelijk de 2de title defense op middleweight tegen de voormalige middleweight kampioen Vitaly Bigdash (12-2-0).

Bigdash vocht zijn laatste 5 gevechten op middleweight en won zijn laatste 3 gevechten waaronder van oude de Ridder tegenstander Aung La N Sang. De Rus was de ONE middleweight kampioen van 2015 t/m 2017 waar hij de titel verloor van Aung La N Sang, waarvan de Ridder de middleweight en light heavyweight title van won. Heeft de ex kampioen genoeg in zijn mars om The Dutch Knight te detronen? Laat weten wat jij denkt in de poll hieronder?

Wie denk je dat deze partij zal winnen?

  • Reinier de Ridder (100%, 1 Stemmen)
  • Vitaly Bigdash (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 1

Laden ... Laden ...

Bekijk hieronder de post van Reinier de Ridder en klik hier voor meer informatie over ONE 159:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Reinier de Ridder (@deriddermma)

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNewsONE FCOne FC

RELATED BY