Remco van den Brink vecht tegen Robert Valentin bij Levels Fight League 5

Het heeft even geduurd sinds we Remco van den Brink zagen in de kooi door wat afzeggingen van tegenstanders en blessures.

De ongeslagen Light Heavyweight Remco van den Brink (2-0-0) zal eindelijk weer de kooi instappen na zijn laatste performance in Februari 2020 bij World Fighting League MMA 4, waar hij won via submission van Milan Kubin. De Nederlander stond geboekt voor Oktober 2021 om te vechten bij Versus MMA 3, maar zijn gevecht werd gecancelled door een blessure van zijn tegenstander. Nu komt hij staan tegenover “Robzilla” Robert Valentin (6-3-0) uit Zwitserland.

Robzilla was een helft van de main event van de eerste Levels Fight League waar hij de upset won tegen de middleweight Joey Berkenbosch. Hij wist de Amsterdammer te finishen in de eerste ronde. Valentin vocht na zijn LFL partij nog 2 keer waarvan hij zijn laatste partij verloor via kneebar bij Ares FC 4. Denk je dat de oud Judoka sterk genoeg is om de upset te voorkomen tegen de Zwitser? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denk je dat deze partij zal winnen?

  • Remco van den Brink (50%, 3 Stemmen)
  • Robert Valentin (50%, 3 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 6

Laden ... Laden ...

Bekijk hieronder de aankondiging van de partij en klik hier voor meer informatie over Levels Fight League 5:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Levels Fight League (@lflmma)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsLevelsLevels Fight LeagueMMA NieuwsNews

RELATED BY