Grote Beneluxe partij tussen Brian Hooi vs Artur Szczepaniak

Grote Beneluxe partij tussen Brian Hooi vs Artur Szczepaniak

Een grote partij voor ons Nederlands zal plaatsnemen op 11 December tussen 2 bekende vechters.

Het gaat om de Rotterdamse Brian Hooi (18-8-0) en de Belgische Artur Szczepaniak (8-1-0). Beide heren vochten op dezelfde kaart bij Versus MMA in 2017 waar Hooi in de main event stond tegen Paulo Boer en Szczepaniak onder op de kaart zijn 3de partij vocht tegen nu Levels Fight League Eigenaar Donovan Panayiotis en 1 van de beste partijen van de avond neer zette.

Nu staan de heren weer op dezelfde kaart alleen tegen elkaar. Brian Hooi is op een gigantische roll en is zijn naam wereldwijd aan het vestigen. De Rotterdammer vocht zijn laatste 3 partijen bij 3 grote organisaties: Bellator, UAE Warriors en KSW. Zijn partij bij Bellator verliep niet zoals gehoopt maar zijn partijen bij UAE Warriors en KSW die plaatsnamen in dezelfde maand waar 2 KO’s voor Hooi waar de wereld over sprak. Hij gooide daarna nog een partij erbij bij de controversiële K.O.T.S. King of the Streets waarbij hij zijn record verbeterde naar 3-0-0. Nadat zijn 2de partij bij de organisatie nog gepost werd op K.O.T.S. hun YouTube page kreeg dat gevecht van Hooi 2 miljoen views.

Szczepaniak is een van de grootste prospects uit Belgie, die helaas door heel wat blessures en afzeggingen langzaam op gang komt. Momenteel is de Belg op een 4 fight win streak en maakte zijn laatste partij zijn debut voor de organisatie waarbij hij via Rear Naked Choke won in de eerste ronde. Hij zou in Augustus weer de kooi in terugkeren maar een schouder blessure zorgde ervoor dat hij die niet kon vechten. Van  zijn afgelopen 4 wins won hij 4 via finish. Wie denk je dat deze partij zal pakken? Laat het weten in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Artur Szczepaniak (91%, 62 Stemmen)
  • Brian Hooi (9%, 6 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 68

Laden ... Laden ...

Bekijk hieronder de aankondiging van Brian Hooi zijn instagram en klik hier voor meer informatie over KSW 76:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY