Jarno Errens zijn 2de UFC gevecht is bekend gemaakt

Jarno Errens zijn 2de gevecht bij de UFC is gecancelled

De Nederlander liet vandaag weten aan Eurosport dat zijn 2de gevecht bij de organisatie in Januari niet doorgaat.

Jarno Errens (13-4-1) zou zijn debut in Amerika maken in zijn 2de UFC gevecht tegen David Onama (10-2-0). Via Eurosport liet de Nederlander weten dat hij zich door een blessure terug heeft moeten trekken uit zijn gevecht. Hij vertelde Eurosport dat hij hoopt om Maart weer de kooi in te kunnen stappen. Als dit tegen Onama zal zijn of een nieuwe tegenstander is nog niet duidelijk.

Errens maakte zijn debut in September bij de UFC in Parijs. Vrij kort voor het evenement kreeg hij de kans om te vechten voor de organisatie en nam die met 2 handen aan. Helaas verloor hij zijn debut bij de UFC via een split decision van de Fransman William Gomis.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsGecancelde PartijenMMA NieuwsNewsUFCUFC

RELATED BY