Victor Kuku zal vechten bij Levels Fight League 7 tegen ex UFC vechter

Victor Kuku zal vechten bij Levels Fight League 7 tegen ex UFC vechter

Het was even stil rondom de spectaculaire "Tigri" Victor Kuku

Victor Kuku stond plotseling ineens weer op een kaart dit jaar tegen niemand minder dan de nu Levels Fight League kampioen Melvin van Suijdam, waarvan hij verloor in de eerste ronde via doctor stoppage. Voor die partij vocht Kuku voor het laatst bij World Fighting League MMA 3 in 2018 waar hij in de halve finale van het welterweight toernooi verloor via decision van Mehdad Kavand die vervolgens de finale ook verloor van Melvin van Suijdam.

Na een opwarmer tegen de WFL MMA & LFL welterweight kampioen is het nu tijd voor een nieuwe sterke tegenstander in ex UFC vechter Rostem Akman (6-4-0). De Zweed vocht in 2019 2 keer bij de UFC en verloor beide partijen via decision. Sinds zijn gevechten in de UFC loopt zijn carriere ook niet meer zoals verwacht en verloor ook zijn 2 laatste gevechten daarna wat hem op een 4 fight losing streak zet. Zijn laatste 2 partijen verloor hij ook via TKO.

Denk je dat Kuku goed genoeg is voor voormalig UFC kaliber? Laat weten wat jij denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Victor Kuku (50%, 1 Stemmen)
  • Rostem Akman (50%, 1 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 2

Laden ... Laden ...

Het gevecht zal plaatsnemen op 5 Februari 2023, klik hier voor meer informatie over Levels Fight League 7 en bekijk hieronder de aankondiging van LFL’s instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Levels Fight League (@lflmma)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsLevelsLevelsLevels Fight LeagueMMA NieuwsNews

RELATED BY